Mycket fin lägenhet med härlig havsutsikt

Ljus och härlig lägenheten med uteplatser i två olika väderstreck. Bostaden har två ingångar så den kan nyttjas av två familjer samtidigt.

Övrigt

  • Rum: 3
  • Boyta: 100 m²
  • Våning: 5
  • Avgift: 1,540 THB
  • Pris: 1,700,000 THB
  • Objektnummer: 93702
  • Ägandeform: Freehold

Kontaktperson

Video

Bilder

Planlösning

Beskrivning

Mycket fräsch lägenhet med närhet till det mesta såsom västerländska och thailändska restauranger. lokala marknader, supemarket mm. Endast 4 kilometer hemifrån ligger den första av många golfbanor i närområdet. Nyligen renoverat master bedroom med eget badrum och stor balkong. Masterbedroom har egen entrédörr från utsidan. Övrig boyta är fördelad på vardagsrum och kök i öppenplanlösning, sovrum samt badrum. Bostaden erbjuder en härlig havsutsikt i söder samt vackra vyer över Ban Chang stad och det kuperade landskapet i norr. Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad så det är bara att flytta in och börja njuta direkt.

Ekonomi

Alltid vid köp av hus eller lägenhet i Thailand tillkommer lagfartskostnad, stämpelskatt samt ev. försäljningsskatt. Kostnaderna betals i förhållande 50/50 mellan köpare och säljare.

 

Alltid vid köp av hus eller lägenhet i Thailand tillkommer lagfartskostnad, stämpelskatt samt ev. försäljningsskatt. Alla lägenheter förmedlade av ERA Oakfield är s.k. Freehold vilket innebär att du äger din lägenhet fullt ut. Av etiska skäl marknadsför vi inga Leasehold-lägenheter, bolag som ägarform, andelslägenheter (timeshare) eller andra upplägg som, enligt vår uppfattning är gjorda för att vilseleda köpare.

 

SERVICE OCH FACILITETER I CLIFF BEACH CONDOTEL

Swimmingpool

Internet

Solskyddad parkering

Städservice

Tvättservice

Mycket fin lägenhet med härlig havsutsikt

Allmänt

Ljus och härlig lägenheten med uteplatser i två olika väderstreck. Bostaden har två ingångar så den kan nyttjas av två familjer samtidigt.