Användarvillkor

Tack för att du använder Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd.:s webbplats - www.erarayong.com Följande användarvillkor gäller för nyttjandet av webbplatsen. Ansvarig för webbplatsen är Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd.. Kontaktinformation finns under rubriken "Kontaktuppgifter" nedan.

Genom att nyttja denna webbplats anses du ha accepterat användarvillkoren för webbplatsen. Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. förbehåller sig vidare rätten att när som helst ensidigt ändra användarvillkoren eller webbplatsen.

 

Rätt att använda material

Material på webbplatsen kan vara upphovsrättsligt skyddat. Det gäller exempelvis bilder, texter. Det är inte tillåtet att mångfaldiga, sprida eller på annat sätt göra tillgängligt material utan medgivande från Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. Eller ERA Franchise Systems LLC. Att använda material för privat bruk är dock normalt tillåtet.

Vidare är det inte tillåtet att utan medgivande använda utdrag eller delar av innehållet i de databaser som Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. publicerar på webbplatsen. Det är heller inte tillåtet att indexera innehållet i databaserna och att göra innehållet sökbart på annan webbplats utan medgivande.

De varumärken eller andra kännetecken som Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. äger får inte användas utan skriftligt godkännande. Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd.:s varumärken, kännetecken eller firma får heller inte användas på så sätt att det i en sökmotor uppkommer en "felaktig" träff, t.ex meta-taggar eller annan dold text.

De varumärken eller andra kännetecken som ERA Franchise Systems LLC äger får inte användas utan skriftligt godkännande. ERA Franchise Systems LLC:s varumärken, kännetecken eller firma får heller inte användas på så sätt att det i en sökmotor uppkommer en "felaktig" träff, t.ex i meta-taggar eller annan dold text.

 

Länkning till och från erarayong.com

Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. ansvarar inte för länkar från webbplatsen till externa webbplatser eller de externa webbplatsernas innehåll eller funktionalitet. Det är tillåtet att göra "förflyttade" länkar d v s länkar som flyttar läsaren till Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. webbplatser.

Vid länkning måste det alltid tydligt framgå att materialet hämtats från Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd.:s webbplats och materialet får inte förvanskas eller förfelas.

Det är således inte tillåtet att göra integrerade länkar länkar som hämtar och visar materialet på någon annan webbplats.

 

Ansvarsbegränsning

Allt material som finns tillgängligt via webbplatsen är att betrakta som allmän information och är inte alltid komplett eller uppdaterad. Felskrivningar och tekniska brister kan också förekomma.

Oakfield Grous (Thailand) Co,.Ltd. och våra IT-leverantörer arbetar ständigt med webbplatsens säkerhet. Tyvärr kan vi ändå inte garantera att webbplatsen är fri från virus och annan skadlig kod och rekommenderar användare att använda uppdaterad virusprogramvara eller liknande.

Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd. ansvarar inte för skada som direkt eller indirekt orsakats av användningen av webbplatsen.

 

Tillämplig lag

Tolkning och tillämpning av dessa användarvillkor ska ske enligt thailändsk lag. Om du har frågor kring villkoren är du välkommen att kontakta Oakfield Group (Thailand) Co,.Ltd.

 

Kontaktuppgifter

Oakfield Groups(Thailand) Co,.Ltd.
284/5 Moo 2
T Phe A Muang

Rayong 211 60, Thailand

Tel: +66 (0)38 65 26 00
E-post: bostad@erathailand.com
Hemsida: www.erarayong.com