Ban Chang

En internationell smältdegel

Ban Chang är ett paradis golfentusiaster. Var du än bor här har du aldrig långt till någon golfbana. Det finns ett 20-tal golfbanor inom 45 minuter.

Vackra stränder hittar du i närheten av Sattahip där du också kan ta dig ut till några av öarna utanför.

I Ban Chang bor människor i från hela världen och erbjuder därför restauranger med mat från många hörn av världen. Detsamma gäller skolor med mycket bra utbildningsalternativ med Internationella skolor av hög klass.

Njut av goda fisk och skaldjursmiddagar nere vid havet eller Internationell mat på någon av de många restaurangerna närmare centrum.

 

Ban Chang är ett av de mest expansiva områdena i hela Thailand. Det satsas mycket bort nya motorvägar för att förkorta restiden till Pattaya och Bangkok. O-tapao airport som ligger ca 15 minuter från Ban Chang byggs ut och många nya internationella flygrutter har kommit och det kommer fler hela tiden. Senaste i raden är Quatar airways som nu flyger från Doha. Det nya snabbt tåget från Bangkok är en annan del av satsningen på närområdet. Ban Chang omnämns i undersökningar som ett av de bästa ställen att investera i Thailand.

Bilder från Ban Chang